2012-12-18 16:18:22• hírek • Szatmár.ro

Érdemoklevél az X-faktor szatmári szereplőinek

Surányi Botond és Tudor Todut is fel fog lépni a szilveszter éjszakai bulin a városközpontban.

Szatmárnémeti városának vezetősége elismerő oklevéllel díjazta a két szatmári fiatalembert, akik az Antena 1 román nyelvű tévéadón futó X-faktor versenyben szerepeltek. A mindössze 18 éves Tudor Todut egyéniben, Surányi pedig a Nord-X nevű csapatban került be az élő show-műsorokba. Több fordulón jutottak tovább a fiúk, mígnem a negyedik élő show-ban egyszerre estek ki. Todut kilencedik helyen végzett a több ezer jelentkező közül és azért esett ki, mert ő kapta a legkevesebb közönségszavazatot. A Surányi Botond mellett a máramarosszigeti Slavia Hojdaból és a marosvásárhelyi Tudor Gligaból álló NordX formáció nyolcadik helyen távozott a versenyből, ők párbajban véreztek el.

A két fiatalnak jövő év májusáig van szerződése az X-faktor produkcióval, addig még feltűnnek majd az élő műsorokban, a karácsonyt is Bukarestben fogják tölteni. Emellett persze mindketten esetleges szerződés-ajánlatra várnak, hogy tovább építhessék karrierjüket.

Az érdemoklevél átadásakor a fiúkat a város vezetői meghívták, hogy lépjenek fel a szilveszter éjszaka megrendezésre kerülő koncerten, melynek helyszíne az Október 25-e tér lesz. Itt olyan fellépők szórakoztatják majd a közönséget, mint a VH2, Alex Mica, Dony, Saxxobeat vagy a Naguale feat. Saya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: